Vrouw (28) slaat collega in mekaar op werkvloer na conflict

Foto: Google Street View

Vrouw (28) slaat collega in mekaar op werkvloer na conflict

Print
Willebroek -

Een 28-jarige vrouw uit Grimbergen stond voor de Mechelse strafrechter omdat ze een collega flink wat klappen had uitgedeeld bij het distributiecentrum van Decathlon in Willebroek. De feiten speelden zich in het voorjaar van 2015 af. “De vrouw ging door het lint toen haar collega de weg in het distributiecentrum versperde met een goederenkar. Toen de beklaagde met haar kar daardoor noodgedwongen moest stoppen, deelde ze een slag uit en trok het slachtoffer bij de haren. Toen de vrouw op de grond terechtkwam, kreeg ze ook nog enkele trappen toegediend”, zei openbaar aanklager Nele Poelmans.

Tijdens haar verhoor bij de politie zei de vrouw dat ze nooit de intentie had om het slachtoffer te verwonden, maar dat ze zo boos was dat het toch gebeurde.

“Ze heeft verkeerd gereageerd, maar stond onder flinke stress. Door het oponthoud vreesde ze dat ze haar streefcijfer niet zou halen”, reageerde advocaat Steff Stevens. Hij onderstreepte dat de burgerlijke partij ondertussen werd vergoed door zijn cliënte. Er werd een opschorting van straf gevorderd. Vonnis op 20 februari.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio