Ian Thomas (21) krijgt rol in ‘Familie’

Foto: ISOPIX

Ian Thomas (21) krijgt rol in ‘Familie’

Print

Ian Thomas (21) heeft groot nieuws. Binnenkort zal de zanger en deelnemer aan ‘Dancing With The Stars’ te zien zijn in ‘Familie’ op VTM. Thomas geeft zijn muziekcarrière niet op, maar heeft nu dus voor het eerst een volwassen acteerrol.

Zanger en acteur Ian Thomas vervoegt de cast van ‘Familie’ als Elias Van Wilder, een vlotte ingenieur die vooral de vrouwen zal weten te charmeren. Ian speelde in het verleden al mee in de serie Kattenoog en vertolkte als kind een gastrol in Spoed. De rol van Elias wordt zijn eerste grote tv-rol.

“Ik zei meteen volmondig ‘ja’ toen mij de vraag werd gesteld om de cast van Familie te vervoegen”, klinkt het bij Ian. “Ik ben natuurlijk met de reeks opgegroeid en het lijkt me heel fijn om zo’n vlotte, optimistische kerel als Elias te spelen. De mannen zien hem niet zo graag, maar bij de vrouwen valt hij wel in de smaak. Dat zal nog voor vuurwerk zorgen. Ik voel me helemaal klaar voor dit nieuwe avontuur.”

Elias, het personage van Ian, maakt nog dit voorjaar zijn intrede in Familie. Hij neemt zijn intrek in het huis van Stefanie (Jasmijn Van Hoof) en vult daar de lege kamer van Evy (Marianne Devriese). Bij de dames valt de ingenieur meteen in de smaak, maar het enthousiasme van Guido (Vincent Banic) en Quinten (Maxime De Winne) is ver te zoeken. Elias windt er geen doekjes om en richt zijn pijlen vooral op Stefanie. Gaat zij in op zijn avances of niet?

Opvallend: in dezelfde soap speelt ook Chris Van Tongelen mee, de ex-stiefvader van Thomas.

.

Nu in het nieuws