Dessel en Knokke schieten niet veel op met scoreloos gelijkspel

Print

In een vrij kansarme, maar bij momenten stevige betwiste wedstrijd, hielden Dessel en Knokke mekaar mooi in evenwicht, maar uiteindelijk schieten beide teams daar niet veel mee op. De thuisploeg houdt de kustjongens wel op drie punten en dat is het enige positieve voor de Kempenaren.

De kustjongens zitten de voorbije matchen wel in een goede periode na de komst van trainer Lorenzo Staelens, goed voor een 13 op 18.

Kevin Janssens kreeg de eerste kans toen hij na hoekschop verrassend uithaalde, maar doelman Verlinden reageerde attent. Aan de overzijde dreigde Alessio Staelens met een schot in de volley, net naast. Even later was er terug bezoekende dreiging langs Staelens en De Cuyper, die over knalde.

Na rust kwam Dessel wat beter in de wedstrijd, maar het was vaak opletten voor bezoekende counters. Zo was er dreiging van Vanraefelghem en ook Staelens stelde doelman Kustermans op de proef na vrijschop. Savaete stuitte in de het slotkwartier van kortbij eveneens op de Desselse goalie. Aan de overzijde kwam Vansimspen een teenlengte te kort om een voorzet van Jutten te verlengen, maar het bleef bij een terechte puntendeling.

Gele kaarten: Staelens, Breugelmans

Dessel: Kustermans, Smet, Remen, Haagen, Vosters, Tilburgs, Gerits, Janssens, Jutten, Breugelmans, Soladio (75’ Vansimpsen).

Knokke: Verlinden, Van De Water, Biemans, Djoum, Van Raefelghem, Mestdagh, Nils, De Cuyper, Staelens, Savaete, Van De Velde (58’ D’Hondt).

Meer voetbalnieuws