Waarom Meghan niet op het verjaardagsfeestje van schoonzus Kate was

Foto: Photo News

Celebs

Waarom Meghan niet op het verjaardagsfeestje van schoonzus Kate was

Print

Kate Middleton, de hertogin van Cambridge, heeft begin januari haar 37ste verjaardag gevierd met een groots feest. Toch waren er twee opvallende afwezigen: Meghan Markle en prins Harry. Zij waren nergens te bespeuren. Een bewijs van hun vete of was er toch een andere reden voor hun afwezigheid?

De media in Groot-Brittannië hebben al langer een stevige hap aan de zogenaamde moeilijke relatie tussen schoonzussen Kate Middleton en Meghan Markle. De twee zouden het helemaal niet kunnen vinden met elkaar en haar afwezigheid op het verjaardagsfeest was daar het ultieme bewijs van.

Maar, zo staat nu te lezen in het royaltymagazine Hello!, dat zou niet kloppen. Meghan Markle en prins Harry waren immers “gewoon” op een geheime vakantie op 9 januari, de verjaardag van Kate Middleton.

Ze lieten het koude Groot-Brittannië achter om te genieten van een internationale reis. Waar ze precies naartoe gingen, is niet geweten. Maar rond dezelfde periode vorig jaar trokken ze naar Noorwegen voor een luxueuze vakantie.

NIET TE MISSEN