© Jan Van der Perre

Containerpark Luchtbal krijgt nieuwe locatie

Het nieuwe containerpark op de Luchtbal opent op vrijdag 1 februari zijn deuren. De nieuwe locatie, in de Singaporestraat 99, ligt vlak bij het oude terrein, dat op 26 januari definitief dichtgaat.

De verhuis wordt geregeld tussen 28 en 31 januari. In die periode kan de Antwerpenaar terecht in één van de andere containerparken. Het meest nabije bevindt zich in de Belcrownlaan 1A in Deurne.

Op vrijdag 1 februari vanaf 9 uur gaat het nieuwe containerpark in de Singaporestraat 99, 2030 Antwerpen, open voor de eerste bezoekers.

“Het containerpark is slechts enkele honderden meters van plaats verhuisd maar is gloednieuw en heeft veel meer plaats dan het vorige. Op vrijdag 15 februari is er een plechtige opening voorzien waarop de buurtbewoners van harte zijn uitgenodigd”, aldus Fons Duchateau, schepen voor stads- en buurtonderhoud.

Borgerhout

In Borgerhout beginnen binnenkort de werken aan het nieuwe containerpark op de Noordersingel. Het oude werd in januari 2016 afgebroken in het kader van Oosterweel. De oplevering van het containerpark is voorzien voor 2020.

Verder zet de stad ook in op pop-upcontainerparken, zo’n 25 in totaal dit jaar, op verscheidene locaties in de stad.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio