Voormalige assistente van Mariah Carey dient klacht in wegens misbruik: “Ik kreeg slagen en er werd op mij geplast”

Foto: REUTERS

Celebs

Voormalige assistente van Mariah Carey dient klacht in wegens misbruik: “Ik kreeg slagen en er werd op mij geplast”

Print

Lianna Shakhnazaryan, de voormalige assistente van Mariah Carey, heeft een rechtszaak aangespannen tegen de Amerikaanse zangeres en haar manager. Naar eigen zeggen werd ze fysiek en mentaal misbruikt toen ze voor hen werkte.

De aantijgingen van Lianna Shakhnazaryan zijn vooral gekant tegen Stella Bulochnikov, de manager van Mariah Carey. Volgens de assistente sloeg de manager geregeld op haar billen en borsten. Een keer werd ze zelfs tegen de grond gedrukt terwijl op haar geürineerd werd, zo staat in haar bekentenis.

Daarnaast zou de manager haar ook een “Armeense hoer” hebben genoemd, in het bijzijn van Mariah Carey. Omdat zij de wantoestanden naar verluidt oogluikend toestond, diende de assistente ook een klacht in tegen haar voormalige werkgeefster.

Shakhnazaryan zegt dat ze in november 2017 uiteindelijk aan de deur werd gezet nadat ze de zangeres had gewezen op het misbruik. Een onredelijk ontslag, vindt ze.

Maar, woensdag diende Mariah Carey zelf een klacht in tegen Shakhnazaryan. Niet wegens valse aantijgingen, maar omdat ze een geheimhoudingsverklaring geschonden zou hebben door gênante video’s te maken van de zangeres en haar nadien afgeperst zou hebben voor zo’n 8 miljoen dollar. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

NIET TE MISSEN