Gluren bij BV's: Lesley-Ann Poppe toont op pikante foto hoe ze tot rust komt, Koen Wauters heeft nieuwe tattoo

Foto: IG

Celebs

Gluren bij BV's: Lesley-Ann Poppe toont op pikante foto hoe ze tot rust komt, Koen Wauters heeft nieuwe tattoo

Print
Nieuwe tattoos voor Koen Wauters, maar ook voor zijn vrouw, en Lesley-Ann Poppe en Kevin Janssens met ontbloot bovenlichaam: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Programmamaakster Kat Kerkhofs bracht een ode aan haar jarige beste vriend met een vakantiefoto. "Gelukkige verjaardag aan de meest uitputtende, vreemdste en vervelende little fucker in mijn leven. Ik zie je graag", schrijft ze erbij.


Hoe Lesley-Ann Poppe tot rust komt? In een jacuzzi en met een glaasje bubbels in de hand lukt het wel. "Let's chill", schrijft ze op een pikant kiekje waarop ze enkel een string draagt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s chill ??????

A post shared by ?? Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe) on


Ook Bekende Vlamingen waagden zich aan de wereldberoemde #10yearschallenge. De compilatiefoto van actrice Ella Leyers sprong eruit. "In 2009 zag ik er nog natuurlijk uit. In 2019 draag ik een beetje make-up", schreef ze erbij bij wijze van grap. Want op de linkse foto was ze eng verkleed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back in 2009, totally natural, and in 2019, with some make-up on. #10yearchallenge

A post shared by Ella Leyers (@ella.leyers) on


Ook grote contrasten ten huize Tine Embrechts en Guga Baúl. De komiek kon niet anders dan nog snel de vuilnisbakken buitenzetten voor hij naar de uitreiking van 'De Gouden Schoen' ging. "Mijn man doet op woensdagavond altijd zijn pak aan om de vuilnisbakken buiten te zetten", grapt de actrice.


In de media ontstaan hechte vriendschappen en de grootste vriend van radiopresentatrice Siska Schoeters is niemand minder dan Bart Peeters. "Grote vriend", schrijft ze bij een zwart-wit foto van hen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grote vriend.

A post shared by siskaschoeters (@siskaschoeters) on


Of Big Shaq, de kat van zangeres Natalia, er echt vrolijk van werd? Dat laten we in het midden, maar het dier heeft sinds kort wel ervaring met quatre-mains...


Presentator Gert Verhulst houdt het simpel in het onderschrift van deze foto met zijn dochter Marie. "Ik hou van mijn dochter", staat erbij naast een hartje. "Waarom heb je mij eraf geknipt?", vraagt zoon Viktor zich af.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik hou van mijn dochter! ??

A post shared by @ gertverhulst on


Ex-tennisster Kim Clijsters was in Australië voor de Australian Open en maakte er kennis met een schattige koala, die ze even mocht aaien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life on tour can be like a zoo ... #australianopen #koala

A post shared by Kim Clijsters (@clijsterskim) on

 

Voor wie zich moest afvragen of ex-Miss België Joke van de Velde lenig is: ze levert zelf het bewijs op het autosalon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No matter what happens in your #life,nothing beats a good #drive #secondhome @starsky_belgium @mercedesbenz_antwerpen

A post shared by joke van de velde (@jokevandevelde1) on

En als Kevin Janssens op vakantie gaat, dan durft zijn torso al eens te verbranden. "De kreeft", schrijft hij in een hashtag bij de foto met zijn vriend Simon Nuytten, lid van rockband Bazart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Word is out. #thelobster

A post shared by Kevin Janssens (@kevnjanssens) on

 

Zanger en presentator Koen Wauters heeft een nieuwe tattoo, dat liet zijn tattoo artist weten via Facebook. Hij koos voor de initialen van zijn kinderen N van Nono en Z van Zita. Vrouwlief Valerie De Booser koos voor vier nieuwe inkttekeningen.

NIET TE MISSEN