Dimitri Vegas & Like Mike lanceren soundtrack voor hun favoriete computerspel Mortal Kombat

Print

Dimitri Vegas & Like Mike lanceren samen met Bassjackers de nieuwste soundtrack voor het videogame ‘Mortal Kombat 11’. Het spel en de track werden gisteren voorgesteld in Londen, waar Dimitri Vegas de controller in eigen hand nam en een duel aanging met enkele internationale bekendheden.

Het nieuwe spel en de bijhorende track werden gisteren in Londen officieel voorgesteld. Tijdens de release gisteren namen twaalf internationale sterren het tegen elkaar op in een ‘celebrity Head to Head Mortal Kombat 11’-toernooi.

Dimitri Vegas won de battle van de Nederlandse dj Don Diablo, maar moest in de halve finale de duimen leggen voor de bekende Franse YouTuber en gamer Squeezie (oftewel Lucas Hauchard) – die zich onoverwinnelijk waande en de competitie won.

Onder andere topvoetballer Mesut Özil en de boksers Chris Eubank Jr., Florian Munteanu en judoka Teddy Riner waren ook naar Londen afgezakt voor de lancering en streden mee in het kampioenschap. De battles konden live gevolgd worden via Facebook en leverden meer dan een miljoen kijkers op.

.

Nu in het nieuws