Instagram Jochen Vanhoudt

Vervelend nieuws voor BV-kapper Jochen Vanhoudt

BV-kapper Jochen Vanhoudt heeft slecht nieuws gekregen bij de dokter. Hij kampt met botnecrose in zijn schouder, een aandoening waarbij een stukje botweefsel afsterft. Een vervelend probleem voor een kapper, dat kan opgelost worden met een operatie.

Jochen Vanhoudt, bekend van het gelijknamige kapsalon, kreeg tien maanden geleden last van zijn rechterschouder. “Omdat ik fanatiek sport, dacht ik meteen aan een peesontsteking. Maar de pijn nam niet af, dus ging ik op aanraden van de trainer onder de scanner”, zegt Jochen.

Uit de foto’s blijkt dat hij aan botnecrose lijdt. Dat is een aandoening waarbij het botweefsel afsterft omdat de bloeddoorstroming naar het bot is afgebroken. “Ik was in paniek toen ik het nieuws donderdag vernam. De aandoening komt meestal voor bij mensen die aan diepzeeduiken doen of veel medicijnen met cortisone nemen. Er zomaar last van krijgen, is minder het geval.” De kapper zal zijn werk gewoon kunnen voortzetten. “Als de pijn ondraaglijk wordt, moet ik nadenken over een kunstschouder. Na die operatie zal ik wellicht weken out zijn om te revalideren.”

NIET TE MISSEN