Moeder Gigi en Bella Hadid liet implantaten verwijderen: “Eindelijk weer mijn originele lichaam”

Yolanda Hadid, de 55-jarige mama van topmodellen Gigi, Bella en Anwar Hadid, doet het tegenwoordig zonder fillers, botox en borstimplantaten. Ze focust meer dan ooit op haar innerlijke schoonheid. Dat laat de blondine weten in een emotionele post over schoonheid op Instragram.

“Ik ben 55 en lach nu van binnenuit. Ik ben eindelijk terug de originele versie uit 1964. Ik leef in een lichaam zonder borstimplantaten, fillers, botox, extensions en al het spul dat ik dacht nodig te hebben om er sexy uit te zien volgens de normen van de maatschappij. Al dat vergif heeft me er bijna onderuit gehaald”, schreef ze bij een foto waarop ze poseert in een poederroze body met kant. “Je gezondheid is je rijkdom, dus neem alsjeblieft slimme keuzes. Onderzoek de informatie die je krijgt voor je iets vreemds in je lichaam binnenlaat.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

”Het heeft me jaren gekost om de slechte keuzes die ik maakte ongedaan te maken en de vrijheid te vinden om mijn innerlijke schoonheid te accepteren. Het is aan ons om te leren om van onszelf te houden en onze unieke schoonheid op alle leeftijden te vieren. Schoonheid is niet van waarde zonder je gezondheid”, staat er nog.

Ziekte van Lyme

Yolanda Hadid, die vroeger net als haar kinderen als model werkte, liet haar borstimplantaten al in 2016 verwijderen omdat er een lek was ontdekt en silicone vrij in haar lichaam circuleerde. Dat zei ze in een aflevering van ‘Real Housewives’ in 2016. Ze zegt vandaag ook “neen” tegen botox en fillers. En zeker nadat ze vorige zomer geconfronteerd werd met een opstoot van de ziekte van Lyme, waaraan ze al jaren lijdt.

NIET TE MISSEN