Beerschot Wilrijk kan voortaan beroep doen op tweede winteraanwinst

Foto: Beerschot Wilrijk

Beerschot Wilrijk kan voortaan beroep doen op tweede winteraanwinst

Print

Beerschot Wilrijk kan voortaan rekenen op hun aanwinst Irakli Bugridze. De 21-jarige Georgische winger heeft van de Belgische voetbalbond positief nieuws gekregen omtrent zijn speelgerechtigdheid.

Bugridze is tot dusver na de Zweed Diego Montiel de tweede winteraanwinst van de Mannekes. Hij kwam begin januari over van de Georgische eersteklasser Chikhura Sachkhere en sloot meteen aan op stage in Campoamor.

De rechtermiddenvelder raakte tot dusver nog niet speelgerechtigd en moest de wedstrijd in Roeselare vanop de tribunes volgen. Nu hebben Bugridze en Beerschot Wilrijk goed nieuws gekregen van de voetbalbond, hij is voortaan speelgerechtigd en kan al worden geselecteerd voor de partij tegen Westerlo.

“Op training lost Bugridze de verwachtingen alvast in”, laat de club alvast weten. “Hij is pijlsnel, sterk en doelgericht, zoals aangegeven was door de technische commissie die veel van de winger verwacht. Net als Diego Montiel zal de staff ook Bugridze de tijd gunnen om zich aan te passen aan de nieuwe competitie en toe te groeien naar z’n beste vorm.”

Meer voetbalnieuws