Aangeboden door Opel

© Opel

Opel toont wereldpremière op Autosalon

De Duitse autobouwer Opel mag dit jaar 120 kaarsjes uitblazen. Maar Opel rust niet op zijn lauweren en werkt volop aan nieuwe modellen. Getuige daarvan: de Zafira Life monovolume die zijn wereldpremière op het Autosalon beleeft.

Opel heeft dit jaar een echte wereldprimeur voorbehouden voor het Salon van Brussel. De Zafira Life is de volgende generatie van de alombekende veelzijdige monovolume. De Zafira Life bestaat in drie koetswerkvarianten met verschillende lengte: 4,6 (Small), 4,95 (Medium) en 5,3 meter (Large). De zetels staan op aluminium rails, zodat ze makkelijk verschoven kunnen worden voor verschillende zitconfiguraties – tot maximaal negen plaatsen.

Dankzij een panoramisch dakraam en een raampje in de achterdeur kunnen alle passagiers van daglicht genieten. De uitrusting beantwoordt aan wat je vandaag van een comfortabele personenwagen verwacht, met een intelligent cruise-controlesysteem, ultrasone sensoren in de voor- en achterbumpers en veiligheidsfuncties zoals Lane Assist en grootlichtassistent. Uniek in zijn klasse is een kleuren head-up scherm dat de snelheid, afstand tot de voorligger en navigatie-informatie toont.

Belgische première voor de ComboReeds in de showroom maar voor het eerst op het Autosalon in Brussel, is de Opel Combo van de 5de generatie. Deze is verkrijgbaar als personenwagen (Combo Life) en als lichte bedrijfswagen. De Combo Life is leverbaar in een standaardversie of een lange XL-versie. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen. Ook de Combo bestelwagen is in twee lengtes beschikbaar. Voor elke versie biedt Opel geavanceerde technologieën en rijhulpsystemen, die zorgen voor de hoogste veiligheid en het modernste comfort in het segment.

Uiteraard vormen de lichte bedrijfswagens en hun ombouwmogelijkheden een belangrijk onderdeel van de Opel-stand op het Autosalon 2019. Zo wordt een Combo voorgesteld die aangepast is voor het transport van minder mobiele personen. Bovendien kijkt Opel ook hier naar de toekomst met het prototype van een Combo met dubbele cabine die beantwoordt aan de Belgische wetgeving.

Vier mee 120 jaar OpelIn 2019 viert Opel dat het al 120 jaar personenwagens maakt. Als verjaardagsgeschenk lanceert Opel speciale '120 Years Edition'-versies. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich van de normale versies door hun attractieve designelementen. Er zijn '120 Years Edition' van de kleine modellen KARL en Corsa, de bestseller Astra, de sportieve SUV-familie bestaande uit de Crossland X, Mokka X en Grandland X tot en met de compacte monovolume Zafira en het vlaggenschip Insignia. Alle modellen krijgen een stijlvolle uitrusting die elementen omvat als lichtmetalen velgen in Technical Grey, zetelbekleding “Allure”, matten met ‘120 Years’-logo, deurdrempels met Opel-opschrift en natuurlijk een '120 Years'-badge.

De verjaardag inspireerde Opel ook tot een unieke vorm van saloncondities: een hele reeks aantrekkelijke optie-packs aan 120 euro. Op de Opel-stand in Paleis 4 zie je verder ook attractieve uitvoeringen van ADAM, Corsa, Astra en Insignia, de Opel X-familie stijlvolle SUV’s en de gewaagde Opel GT X Experimental.

Geraak je niet op het Autosalon, dan vind je het hele gamma én alle verjaardagscadeaus op de website van Opel.

Born in Germany. Made for us all.Ontdek hier de Salonkortingen én speciale voucher van Opel.