Voormalige doelman van KV Mechelen en ASV Geel verliest pasgeboren dochter

Foto: BELGA

Voormalige doelman van KV Mechelen en ASV Geel verliest pasgeboren dochter

Print

Het kindje van AA Gent-doelman Yannick Thoelen (28) en zijn partner Kim Vandoninck heeft het niet gehaald. Het meisje, dat de naam Lia meekreeg, was te vroeg geboren. Dat maakte de keeper van de Buffalo’s dinsdagmiddag bekend via Instagram, om vervolgens ruimte en tijd te vragen om het drama te verwerken. “Lia heeft alvast een gigantische plaats in ons hart.”

Thoelen, die eerder voor KV Mechelen, Verbroedering Geel en Lommel SK speelde, is sinds het seizoen 2015/2016 doelman bij eersteklasser AA Gent. Door het vertrek van concurrent Lovre Kalinic was hij net voor de jaarwisseling eerste doelman geworden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Vanmorgen omstreeks 7u20 lag ons prinsesje Lia Thoelen al in onze armen. Zo’n sterk vechtertje maar veel te vroeg op deze aardbol gekomen. Ze krijste eens goed, liet ons haar voetjes kriebelen, stak haar tongetje uit naar ons, nam met haar minuscule maar o zo perfecte handjes onze vingers vast en we hoopten dat dit moment voor eeuwig kon blijven duren. De ongelooflijk korte tijd dat we samen konden besteden, waren de mooiste twee uren van ons hele leven. Onmogelijk kunnen wij ooit in woorden uitdrukken hoeveel pijn dit doet en hoe graag wij haar zien. Wij zullen voor altijd de trotse mama en papa zijn van onze kleine meid. Wij danken iedereen alvast voor de steun en de lieve woorden maar we hadden graag de ruimte en tijd gekregen om dit te verwerken en hopelijk ooit een plaatsje te geven. Lia heeft alvast een gigantische plaats in ons hart.

Een bericht gedeeld door Yannick (@yannickthoelen) op

Meer voetbalnieuws