DISCUSSIE. Ben jij al volop bezig met de planning van je zomervakantie?

Foto: Jimmy Kets

DISCUSSIE. Ben jij al volop bezig met de planning van je zomervakantie?

Print

Vroegboekkortingen, kinderkampen die hun inschrijvingen al openen,... de kerstboom is nog maar net afgebroken maar daar is de volgende portie vakantiestress. Wie in juli en augustus zorgeloos wil genieten én werken, begint nu al aan de gezinsplanning. Ben jij er al mee bezig?

Bij de inschrijving van de zomerse themakampen voor kinderen is het momenteel file. “Wij zijn zelfs begin december al gestart”, zegt Bart Vandegaer van Sporta. Vakantie vastleggen bij je werkgever, en vervolgens met je kinderen de geschikte kampen kiezen is dus iets dat je best nu doet. Of je grijpt nààst die supertoffe vakantieformule.

Ook voor de gezinsvakantie is het op z’n minst interessant om eens te kijken of er voordelen te scoren zijn. De reisorganisaties zetten nu hun vroegboekkortingen of andere aanbiedingen in de kijker. En ook hier surf je best maar meteen naar je favoriete bestemming.

Blijf jij helemaal onbewogen bij deze ‘januaristress’, of maak je er toch tijd voor? Hoe ontwerp jij nu al een goede planning voor de grote vakantie? Of ben je meer iemand die lastminute leuke dingen regelt, en ook op die manier verrassingen of kortingen kan binnenhalen?

Discussieer mee via onderstaand invulformulier. Een aantal reacties bundelen we woensdag in Gazet van Antwerpen.

Nu in het nieuws