© GOYVAERTS/GMAX Agency

Meer professionele uitbouw jeugdwerking Lierse Kempenzonen

Lierse Kempenzonen wil haar jeugdwerking opnieuw de status van weleer geven. De Pallieters bereikten immers een overeenkomst met Dirk Gyselinckx, die in het verleden al actief was op het Lisp en de voorbije jaren bij Anderlecht aan de slag was.

Kurt Guldentops

Gyselinckx moet op het Lisp opnieuw een professionele structuur uittekenen in de jeugdwerking. Hij zal instaan voor de organisatie van de jongste spelertjes tot de beloften. Daarnaast moet hij op termijn ook de doorstroming van de beloften naar het eerste elftal verzekeren. Gyselinckx komt over van Anderlecht, waar hij onder meer jeugdspelers Romelu Lukaku, Youri Tielemans en Leander Dendoncker naar het eerste elftal loodste.

Hij vervulde ook in het buitenland opdrachten voor onder meer Metz en AC Milan. Hij begint meteen aan zijn opdracht in Lier. “Het doet deugd om opnieuw in mijn achtertuin te kunnen werken en bovendien bij een club waar het voor mij als professionele jeugdtrainer allemaal is begonnen. Ik heb er ontzettend veel zin in”, verklaarde Gyselinckx.

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws