Opnieuw Winter-BBQ op Scheldekaaien om jaar feestelijk in te zetten

Foto: JVDP

Opnieuw Winter-BBQ op Scheldekaaien om jaar feestelijk in te zetten

Print
Antwerpen -

Het stadsbestuur trakteert haar inwoners op zondag 6 januari opnieuw op een Winter-BBQ, om het nieuwe jaar goed in te zetten en om Winter in Antwerpen feestelijk af te sluiten. De barbecue vindt opnieuw plaats op de Scheldekaaien ter hoogte van de Voetgangerstunnel, van 12 tot 15 uur.

Tijdens de barbecue zijn er verschillende eet- en drankstandjes, met onder andere pizza, frietjes en barbecueburgers, maar ook soep, gezonde wraps, pannenkoeken en verschillende lokale bieren.

Radio Expres zorgt voor de muziek. De stadsradio uit de jaren 80 en 90 komt in het voorjaar van 2019 terug in de ether en geeft tijdens de Winter-BBQ al een voorsmaakje. Er is ook kinderanimatie voorzien.

Zondag 6 januari is bovendien ook de eerste winkelzondag van het jaar: www.visitantwerpen.be

Praktisch:

• Zondag 6 januari, van 12 tot 15 uur

• Scheldekaaien ter hoogte van de Voetgangerstunnel

• Gratis bonnetjes (1 x eten, 2 x drinken per persoon) af te halen vanaf 12 uur, zolang de voorraad strekt. Wie zijn gratis bonnetjes heeft opgebruikt, kan er ter plaatse extra aankopen

De stad verwacht in het weekend van 5 en 6 januari veel volk en raadt bezoekers dan ook aan om zich op een slimme manier te verplaatsen. Bezoekers van buiten de stad kunnen het centrum makkelijk bereiken via de park-and-rides aan de rand van de stad of de parkeergeleiding naar de publieke parkings. Vanaf de park-and-rides en in het centrum is het vlot overstappen op de bus, tram, (deel)fiets, deelstep of -scooter.

Meer info: www.slimnaarantwerpen.be

Tips om te Doen!