Dit worden dé modetrends van 2019

Foto: Only

Mode

Dit worden dé modetrends van 2019

Print
Ook zo benieuwd wat de modewereld in 2019 in petto heeft? Van sierlijke ruches tot de heropleving van neonkleurige items, dit worden dé modetrends van 2019!

Sierlijke ruches

Ruches zorgen voor een speelse en frivole toets in je outfit. Zowel qua accessoires als kleding zijn ruches weer helemaal back on track. Mooi meegenomen: ruches zijn perfect om wat meer volume toe te voegen. Op het einde van je mouwen hebben ze een verlengend en dus verslankend effect. Wil je je heupen wat meer in balans brengen, dan kun je opteren voor ruches op je schouders of borstkast.

De iconische wrap-dress

Een jurk waar iedereen mee staat, super makkelijk te combineren valt en geschikt is voor elk seizoen? Dat kenmerkt de iconische wikkeljurk van Diane Von Furstenberg. Anno 2019 zeker het proberen waard om eens op een jeans te dragen!

Opvallend neon

Alhoewel de grootste kleurentrends van 2019 zich vooral in de aardetinten bevinden, is er toch één kleurgroep dat we overal gaan zien. Neon is back in (fashion)business! Combineer met zachte of donkere kleuren om neon als eyecatcher van je outfit te dragen.