Ontdek het voordelige snelabonnement van GVA

Ontdek het voordelige snelabonnement van GVA

Print

U bent een tevreden lezer van onze website of app, maar hebt geen tijd om dagelijks de krant te lezen? Denk dan zeker eens aan ons snelabonnement: een nieuwe formule waarmee u weliswaar geen krant in de bus krijgt maar wel al onze plusartikels kan lezen. En dat voor maar 10 euro per maand.

Ontdek hier ons snelabonnement

GVA.be is een nieuwssite met gratis nieuws, maar ook met een steeds groter aandeel artikels waarvoor u moet betalen. Met onze gratis artikels willen wij u als eerste op de hoogte brengen van alles wat er in de provincie Antwerpen gebeurt. Kort, feitelijk, maar correct. Wat we publiceren, wordt altijd gecheckt door onze journalisten in de regio. Ook het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, en uit de showbizz- en sportwereld kan u altijd onmiddellijk bij ons lezen. Gratis en voor niets.

Ons plusaanbod begint waar dat gratis nieuws stopt: de mensen achter de cijfers, persoonlijke getuigenissen, reportages, analyse en achtergrond. Dat aanbod kunnen we niet gratis leveren, maar er is nu wel een manier om voor een interessante prijs de meest interessante artikels te lezen.

Abonnees van Gazet van Antwerpen krijgen elke dag een krant in de bus of op hun scherm, snelabonnees krijgen geen krant, maar hebben toegang tot alle plusartikels online. Als u nog geen abonnee bent, en u vindt een krant te duur of hebt geen tijd om deze te lezen, dan is het snelabonnement iets voor u: toegang tot al onze plusartikels voor amper 10 euro per maand.

Met een snelabonnement begint u goed geïnformeerd aan het nieuwe jaar en bent u nog beter op de hoogte van alles wat er leeft in onze provincie.

Probeer hier het snelabonnement of ontdek onze andere formules.

Nu in het nieuws