Vrienden van overleden Jasper eren vriend met grote droom: zijn eigen kledinglijn

Print
Een moedige getuigenis deze namiddag in de openluchtstudio van De Warmste Week van Studio Brussel. De ouders en vrienden van de 21-jarige Jasper kwamen er vertellen over hun actie, maar daar hangt een heftig verhaal aan vast. Want op 22 mei dit jaar stapte Jasper uit het leven...

Naast een grote leegte liet de jongen ook een aantal designs achter voor een eigen hiphop kledinglijn. Na zijn overlijden vonden zijn vrienden de ontwerpen terug en besloten ze die op kleren te drukken. Zo ontstond hun actie Jazzy For Life, je kan de kledij van Jasper nog enkele dagen bestellen via hun facebookpagina. 

De opbrengst, nu al bijna 10 000 euro, gaat naar OVOK, Ouders Van een Overleden Kind, een zelfhulpgroep voor ouders van kinderen die uit het leven zijn gestapt. De vrienden van Jasper vonden dat een goed idee, omdat ze zagen hoeveel ondersteuning de ouders van Jasper konden gebruiken. Het was bovendien voor hen niet de eerste keer dat ze dit mee maakten, ook Michaël, een andere vriend, stapte eerder uit het leven.

.

Nu in het nieuws