BLØF komt opnieuw naar de Lotto Arena

Foto: Patrick De Roo

BLØF komt opnieuw naar de Lotto Arena

Print
Antwerpen -

De Nederlandse band BLØF komt in 2019 opnieuw naar Antwerpen. Eind volgend jaar, op 7 december 2019 om exact te zijn, staat er namelijk opnieuw een optreden in de Lotto Arena op het programma. BLØF is één van Nederland’s meest succesvolle bands. Met “Zoutelande” scoorden ze de grootste Nederlandstalige hit ooit in Nederland en Vlaanderen samen.

Lees ook onze recensie: BLØF eert Gorki en Thé Lau in laaiende Lotto Arena (+)

BLØF heeft een bijzonder succesvol jaar achter de rug. De band ontving afgelopen week een dubbel-platina plaat voor de hitsingle “Zoutelande” die op 7 februari meedingt naar de MIA-award “Hit Van Het Jaar”. Op 30 november laatstleden stond BLØF ook al in de Lotto Arena, voor een gesmaakt optreden.

“Het is heel bijzonder dat we na 25 jaar het meest succesvolle jaar in onze carrière beleven. Dat maakt ons dankbaar en trots. Dat vieren we dit weekend met onze fans in Rotterdam Ahoy. En wat ons betreft volgend jaar gewoon weer. We hebben vorige week leuke shows gedaan in Lotto Arena in Antwerpen en AB Brussel. Onze Belgische fans luisteren met veel aandacht en we mogen er graag komen. Op naar 7 december in de Lotto Arena in Antwerpen”, zo vertelt de band in een persbericht.

BLØF is één van Nederland’s meest succesvolle bands. Ze braken door met de single “Liefs uit Londen” en scoorden sindsdien talloze hits als “Aanzoek Zonder Ringen”, “Alles Is Liefde”, “Holiday In Spain” en recent “Zoutelande”. De ticketverkoop voor het concert op 7 december 2019 start nu zaterdag 15 december om 10:00 uur via livenation.be en proximusgoformusic.be.

BLØF komt opnieuw naar de Lotto Arena
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio