Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Dertig jaar Cucina Marangon: “Toen we begonnen was Turnhout een culinaire woestijn”

Fabio Marangon maakt zijn befaamde risotto. “Vroeger zeiden mensen dat ze wel naar de Chinees zouden gaan als ze rijst wilden eten.” Foto: Joren De Weerdt

Dertig jaar Cucina Marangon: “Toen we begonnen was Turnhout een culinaire woestijn”

Turnhout -

Kijk even goed met ons mee. In ­cucina italiana, Italiaanse keuken, zit de voornaam van Liana Cappiello ­verborgen. Toeval bestaat niet. Zij en haar man Fabio Marangon verwennen de Turnhoutenaars al dertig jaar met hun Italiaanse klassiekers met een gastronomische twist. CittA Kempen mocht watertandend mee aan tafel schuiven bij Cucina ­Marangon. Buon appetito!

Liana en Fabio verwelkomen ons met een zuiderse hartelijkheid in Het Rooske. Sinds 1988 is Cucina Marangon gevestigd in het prachtige, door P.J. Taeymans ontworpen burgerhuis uit 1895 in de Turnhoutse ...

Meest gelezen GVA+

Sportartikels voor abonnees