"Britse Queen en Kate Middleton zitten samen om ruzie met Kerstmis te vermijden"

Foto: Photo News

Celebs

"Britse Queen en Kate Middleton zitten samen om ruzie met Kerstmis te vermijden"

Print
Kate Middleton (36) zocht op woensdag helemaal alleen de Britse Queen op in Buckingham Palace. Nu de geruchten over de vermeende ruzie tussen Kate Middleton en Meghan Markle volop woeden, ging dit onaangekondigde bezoekje uiteraard niet zomaar aan de aandacht voorbij. Volgens de Britse media was de verstandhouding tussen de schoonzussen hét gespreksonderwerp tijdens dit onderonsje.

Een onaangekondigd bezoek van Kate Middleton aan de Britse Queen doet de geruchtenmolen over de relatie tussen Kate Middleton en Meghan Markle opnieuw op volle toeren draaien. Naar verluidt zou de koningin nu tussenbeide komen om de verstandhouding tussen de beide schoonzussen op te krikken. Volgens de Britse krant Daily Mail vormde de vermeende ruzie dan ook het gespreksonderwerp tijdens het koninklijke onderonsje van de Queen en Kate Middleton.

LEES OOK. Kate en Meghan maakten ruzie voor het huwelijk

In een andere Britse krant, The Sunday Times, meldde een insider dat de Britse Queen ook Meghan Markle een helpende hand wil bieden in deze kwestie. "De koningin heeft het allemaal al meegemaakt. Zij zou de kersverse hertogin heel wat advies hierover kunnen meegeven. Door op regelmatige tijdstippen op de thee te komen bij de koningin kan Meghan haar band met het hoofd van de koninklijke familie onderhouden. Ook Sophie Wessex heeft dit in het verleden vaak gedaan."

LEES OOK. Harry en Meghan verlaten Kensington Palace "door spanningen tussen de broers"

Hoewel Kate Middleton en prins William onlangs nog hun vakantieplannen omgooiden om samen met de koninklijke familie Kerstmis te vieren in plaats van met de Middletons, kan de vermeende ruzie tussen de beide hertoginnen voor Kate Middleton een flinke beproeving worden. Dat is althans de mening van Christopher Wilson, de Britse auteur van koninklijke biografieën: "De hertogin van Cambridge hangt sterk aan haar eigen familie. Na het kerstfeest van de koninklijke familie zal ze staan te popelen om naar haar familie te vertrekken. De spanningen hieromtrent kunnen de band tussen de beide schoonzussen nog meer verstoren."

De aankomst van Kate Middleton, waarbij de hertogin helemaal alleen aangereden kwam in haar wagen, werd gefilmd door een koninklijke fan. Zij plaatste het filmpje, dat later door de Britse media werd opgepikt, op haar Instagram met het volgende onderschrift: "Wat een geluk om een glimp van Kate Middleton op te vangen terwijl ze op het koninklijk paleis arriveert."

Play

bekijk ook

Hoezo ruzie? Kate Middleton kijkt uit naar Meghans baby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kate Middleton maakt haar comeback na zwangerschapsverlof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kate Middleton en Meghan Markle op Wimbledon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIET TE MISSEN