Nora Gharib rijdt Jan Van Looveren bijna ravijn in

Nora Gharib heeft nog maar een paar maanden haar rijbewijs wanneer ze in Albanië achter het stuur van een jeep kruipt. Foto: vrt

‘Op weg met Jan’

Nora Gharib rijdt Jan Van Looveren bijna ravijn in

Print

Vanavond gaat op Eén het nieuwe seizoen van Op Weg met Jan van start. In de eerste aflevering trekt Jan Van Looveren met actrice Nora Gharib naar Albanië, en hij is maar al te blij dat hij hun trip nog kan navertellen.

De billen van Jan Van Looveren (50) zijn vanavond niet toevallig dichtgeknepen in het nieuwe seizoen van Op Weg met Jan: de presentator geeft het stuur van zijn jeep in Albanië door aan Nora Gharib (25), die op dat moment amper een paar maanden haar rijbewijs heeft. Bijna loopt dat slecht af als de actrice uit de film Patser zich van pedaal vergist, vertelt Jan Van Looveren: “Op een bepaald moment gaf ze gas in plaats van te remmen. Mijn producer en mijn regisseur in de auto achter mij zagen het gebeuren. De auto begon te slippen. Als Nora toen niet goed had geanticipeerd, waren we het ravijn ingereden. Dan waren we gewoon dood, einde programma. Maar dat is dus niet gebeurd. (lacht) Het was een risico om Nora daar te laten rijden, maar zo zit het programma nu eenmaal in elkaar. Ik wou niet de hele tijd zelf rijden.”

Van Looveren praat met Gharib over haar Marokkaanse roots, haar carrière en haar huwelijk. Ze trouwde met haar jeugdliefde, een jongeman van Ghanese origine. Toen haar ouders protesteerden, trok ze op haar zeventiende thuis de deur achter zich dicht.

Op weg met Jan, om 21.10u op Eén

Nu in het nieuws