Winterbar Mirage opent: “De meest veelzijdige en meest Mechelse ooit”

Print
Mechelen - Op het binnenplein van het Mechelse stadhuis opent vrijdagavond al voor de zevende keer de Winterbar Mirage. Tot en met zondag 6 januari 2019 is iedereen er welkom.

De organisatoren sparen kosten noch moeite om een breed publiek aan te spreken. Met een capaciteit voor 700 tot 750 personen, een ruimere toog en een groter podium oogt de winterbar nog een stuk indrukwekkender. “Ook het programma is uitgebreider en biedt met 25 activiteiten voor elk wat wils. We zijn de meest veelzijdige en meest Mechelse winterbar ooit”, vertelt medeorganisator Wim Voss.

Na de Warmste Kom voor de Warmste week op donderdag is er vrijdag vanaf 21u de kick-off party met Discobaar A Moeder. “En zo gaan we de hele maand door. Of dat nu een shopping afternoon is met kinderanimatie, of een Crooners Night”, klinkt het. Op de affiche bijvoorbeeld ook een wintereditie van De Koer en de Dijlefeesten. “De mannen van Radio Botanique hebben we kunnen overtuigen om hier hun vijfde verjaardag te vieren”, zegt Voss nog.

Ontdek het programma op www.miragemechelen.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio