Antwerpenaar slaat vrouw gebroken neus en valt passanten aan in Gent

Foto: fvv

Antwerpenaar slaat vrouw gebroken neus en valt passanten aan in Gent

Print

In Gent is in de nacht van maandag op dinsdag een 22-jarige Antwerpenaar opgepakt, omdat hij een vrouw een neusbreuk sloeg en zich daarna keerde tegen voorbijgangers die wilden helpen. Dat meldt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

De passanten waren getuige van een ruzie tussen een man en een vrouw op de Korenmarkt in Gent. “De vrouw kreeg vuistslagen toegediend door de man. Vier passanten kwamen tussenbeide en de man keerde zich tegen hen. Ze kregen op hun beurt slagen van de man. Tijdens de schermutseling viel de handtas van één van de slachtoffers op de grond. De verdachte nam ze op en liep ermee weg”, zegt het parket. Twee van de vier passanten raakten gewond. De vrouw liep een neusbreuk op.

De politie kon de verdachte kort daarna oppakken. De man gedroeg zich weerspannig en beledigde de agenten. De verdachte, een 22-jarige man uit Antwerpen, werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent wegens opzettelijke slagen en verwondingen, diefstal met geweld, weerspannigheid en smaad. De onderzoeksrechter liet hem aanhouden.

Nu in het nieuws