Politie komt tussen na drugsdeal in Mechelen: twee personen opgepakt

Foto: Tom Palmaers

Politie komt tussen na drugsdeal in Mechelen: twee personen opgepakt

Print
Mechelen -

De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft maandagavond twee personen opgepakt die vermoedelijk net een drugsdeal hadden afgesloten. Een patrouille controleerde twee voertuigen op de Zemstbaan in Mechelen en trof een hoeveelheid drugs en een aanzienlijke geldsom aan. De betrokkenen werden opgepakt en staan ter beschikking van het parket.

Rond 18 uur maandagavond trokken twee personenwagens op de Zemstbaan in Mechelen de aandacht van een patrouilleploeg. Een geparkeerd voertuig wenkt met de grootlichten een andere personenwagen die zich vervolgens parkeert langs het eerste voertuig, om kort daarna samen hun weg verder te zetten.

De politie intercepteert beide voertuigen op de Battelsesteenweg. Bij controle worden drugs, een aanzienlijke geldsom (600 euro) en drie gsm’s aangetroffen. De ene bestuurder, een man van 27 jaar uit Mechelen, is in het bezit van hasj (5.2 gram) en 11 verpakkingen cocaïne (totaal 8.8 gram). De andere bestuurder blijkt een man van 30 uit Antwerpen te zijn.

Ze zijn beide bekend bij de politie. Ze werden voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket. De drugs, gsm en voertuigen werden in beslag genomen.

Beide mannen zijn gekend bij de politie. Betrokkenen worden voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket. De drugs, gsm en voertuigen worden in beslag genomen.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio