Overval net op moment dat combi passeert: politie pakt vijf mannen op

Foto: BELGA

Overval net op moment dat combi passeert: politie pakt vijf mannen op

Print
Bornem -

De lokale politie van Klein-Brabant heeft vijf mannen opgepakt die het voorbije weekend een man (27) hadden overvallen in Bornem. Twee van hen konden onmiddellijk na de feiten al worden geklist omdat ... er net een politieploeg voorbijreed.

Afgelopen zaterdagnacht wandelde het slachtoffer, met zijn fiets in de hand, in de Broekstraat in Bornem. Vijf mannen grepen de man vast en beroofden hem van zijn portefeuille. Net op dat moment draaide een combi van politiezone Klein-Brabant de straat in. De vijf zetten het op een lopen, maar twee van hen konden na een korte achtervolging worden gearresteerd.

Vrij snel kwam de politie ook de namen van de drie andere verdachten te weten. Uiteindelijk werden er vier mannen voor de onderzoeksrechter in Mechelen geleid. Eén van verdachte is nog minderjarig en moest voor de jeugdrechter verschijnen.

Twee mannen van twintig jaar zijn door de onderzoeksrechter aangehouden. Een derde is vrijgelaten onder voorwaarden. De vierde werd zonder voorwaarden vrijgelaten. De twee aangehoudenen moeten vrijdag voor de raadkamer verschijnen.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio