Lady Chef Ingrid Neven sterkhouder van 20-jarig restaurant Pazzo: “Mocht ik niet meer kunnen koken, ik zou sterven”

Ingrid Neven raspt truffel over een bord risotto met wildchampignons, een klassieker in restaurant Pazzo, waar ze al twintig jaar in de keuken staat. Foto: Frederik Beyens

Antwerpen -

Pazzo, het wijnrestaurant in een voormalig pakhuis op de Oudeleeuwenrui, is twintig jaar. Voor chef-kok en mede-eigenaar Ingrid Neven (39), die de hele rit heeft meegemaakt, is de tijd voorbijgevlogen. “Het voelt alsof het gisteren was. Alsof ik weer negentien ben als ik me omdraai.” Pazzo zelf heeft in die twintig jaar niets van zijn pluimen verloren, want nog altijd moet je prettig gestoord zijn om er te werken.

Ingrid Neven was pas vijftien toen ze voorbij La Bonne Fourchette fietste, een klein restaurant in het Limburgse Vroenhoven bij Riemst, op amper 300 meter van de Nederlandse grens. “Ik werkte er twee ...

.

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!