Westerlo en Tubeke delen de punten na een draak van een match

Foto: belga

Westerlo en Tubeke delen de punten na een draak van een match

Print
KVC Westerlo heeft een puntje behaald op het veld van Tubeke. Daarmee is meteen ook alles gezegd over deze wedstrijd, want 90 minuten voetballen zorgde allesbehalve voor een hoogstaande partij. Westerlo kreeg wel de bal, maar grote kansen kreeg het amper voor de rust. In de tweede helft kregen Petrov en Ghobo twee kansjes, maar scoren lukte niet. De Kemphanen sprokkelen zo zijn vijfde punt in deze tweede periode. Tubeke blijft laatste in de algemene stand, maar sluipt wel weer een puntje dichter bij Oud-Heverlee Leuven.

In het algemene klassement is Westerlo vijfde met 24 punten. Het komt voorlopig één punt te kort voor de vierde plaats, die recht geeft op Play-off 2 en momenteel Lommel toebehoort. Tubeke blijft met 16 punten achtste en laatste, maar loopt opnieuw een punt in op OHL, dat vrijdag van KV Mechelen verloor. De kloof bedraagt nog twee punten.  

Tubeke staat in het klassement van de tweede periode vijfde met zeven punten, Westerlo is zesde met vijf punten. Geen van beide ploegen lijkt een rol te gaan spelen in de strijd om de periodetitel.

EINDSTAND. Tubeke-Westerlo: 0-0

Meer voetbalnieuws