Cher komt naar Antwerpen tijdens nieuwe tournee

Foto: rr

Cher komt naar Antwerpen tijdens nieuwe tournee

Print

Cher bevestigt een Europees luik van haar Here We Go Again Tour! Naast nieuwe songs uit het album ‘Dancing Queen’, brengt de 72-jarige Cher een waaier aan hits uit haar indrukwekkende repertoire. Ze houdt met haar tournee ook halt in Antwerpen, op zaterdag 28 september in het Sportpaleis.

De iconische superster lanceerde haar carrière in de sixties als deel van Sonny & Cher. In een industrie gedomineerd door mannen wist zij zich op de voorgrond te plaatsen. Tot op vandaag wordt ze beschouwd als één van ’s werelds beste entertainers! De multigetalenteerde Amerikaanse verkocht in haar carrière meer dan honderd miljoen platen en sleepte Grammy-, Oscar- en Emmy Awards in de wacht. Opnames, concerten, film, toneel, televisie en regie, Cher is van alle markten thuis.

(Lees verder onder de video)

Cher-Believe Video: Youtube

Dit jaar speelde ze opnieuw op het grote scherm in de kaskraker ‘Mamma Mia! Here We Go Again’, die als inspiratiebron dienst deed voor haar jongste album ‘Dancing Queen’. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 december om 9u.

Tips om te Doen!