Cath Luyten (41) vindt opnieuw de liefde

Foto: © Joost Joossen

Cath Luyten (41) vindt opnieuw de liefde

Print

Een week nadat bekend was geraakt dat Frank Raes (64) en Cath Luyten (41) finaal een punt zetten achter hun relatie, heeft de presentatrice opnieuw de liefde gevonden. Dat meldt Dag Allemaal dinsdag.

“Na veertien jaar huwelijk hebben Frank en Cath in onderling overleg en volle vriendschap beslist elk hun eigen weg te gaan.” Met een droog persbericht maakte de VRT vorige week dinsdag het einde van de relatie tussen Cath Luyten en Frank Raes bekend.

Cath Luyten (41) vindt opnieuw de liefde
Foto: BELGA

Hoe lang Cath en Frank al uit elkaar zijn en waar het precies misliep, werd niet meegedeeld. Maar wat ze wel hebben duidelijk gemaakt, is dat ze de beste vrienden zullen blijven. “Dank je voor een geweldig hoofdstuk in mijn leven”, schreef Cath op sociale media. Gevolgd door een “beste vrienden voor altijd” van Frank.

Nieuwe liefde

Maar Cath zou inmiddels nieuwe romantische paden bewandelen. Dat meldt Dag Allemaal dinsdag. Twee mensen uit haar entourage bevestigen dat er een nieuwe liefde in haar leven is.

Het zou gaan om een leeftijdsgenoot, met wie ze samenwerkt voor het pakkende Eén-programma ‘Vandaag Over Een Jaar’, waarvan momenteel een tweede reeks wordt gedraaid.

Nu in het nieuws