Celebs

Miljardair vliegt Beyoncé in voor bruiloft van dochter

Print
De dochter van de rijkste man van India trouwt. Dat betekent een exuberant huwelijksfeest, met optreden van Beyoncé. En een indrukwekkende gastenlijst.

Het vijfdaagse huwelijk van Priyanka Chopra en Nick Jonas was al de moeite, maar Isha Ambani belooft dat nog te overtreffen. De 27-jarige Indiase is dan ook de dochter van Mukesh Ambani, de rijkste man van India. Hij staat aan het hoofd van het Reliance-conglomeraat, dat belangen heeft in oliebedrijven, winkelketens en biotech.

Isha geeft woensdag in Mumbai haar jawoord aan de 33-jarige Anand Piramal, maar zoals het hoort bij een traditioneel Indiaas huwelijk zijn de festiviteiten dit weekend al gestart, met onder meer een privéconcert van Beyoncé. Het koppel koos daarvoor als locatie Udaipur, de romantische witte stad aan het Pichola-meer.

Bekende gasten

Zaten zondag ook in het publiek tijdens het optreden van Queen B: Bill en Hillary Clinton. Zij onderhouden al bijna twintig jaar een goed contact met de familie Ambani en mochten dus niet ontbreken op de gastenlijst. Maar zij zijn lang niet de enige VIP-gasten. Ook staalmagnaat Lakshmi Mittal en cricketlegende Sachin Tendulkar zijn naar Udaipur afgezakt, samen met heel wat Bollywoodsterren. Zo maken ook Chopra en Jonas er hun opwachting als kersvers getrouwd koppel. Mukesh en Piramal waren vorige week ook aanwezig op hun huwelijksfeest.

Verloving met John Legend

Alle genodigden krijgen toegang tot een speciaal voor het huwelijksfeest ontwikkelde app om alle activiteiten te kunnen volgen. De lokale pers heeft het trouwfeest nu al omgedoopt tot ‘the big fat Indian wedding’. Op het verlovingsfeest van Mukesh en Piramal kwam John Legend zingen voor de 600 genodigden.

NIET TE MISSEN