Politie betrapt jongeman (18) op heterdaad tijdens drugsdeal

De inbeslaggenomen goederen. Foto: Politiezone Antwerpen

Politie betrapt jongeman (18) op heterdaad tijdens drugsdeal

Print
Deurne -

Het drugsondersteuningsteam van de Antwerpse politie heeft zaterdag een jongeman van 18 gearresteerd nadat hij werd betrapt op het verkopen van cannabis. Bij een huiszoeking werden nog meer drugs, geld en verschillende attributen gevonden. Hij is aangehouden door de onderzoeksrechter.

Zaterdagavond kreeg de politie een man in de gaten aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne. Hij werd benaderd door twee personen op een bromfiets. “De inspecteurs konden een transactie vaststellen, waarna de twee partijen opnieuw uit mekaar gingen”, zegt de Antwerpse politie in een persbericht. “Het drugsondersteuningsteam (DOT) ging over tot controle van de betrokkenen.”

Bij de koper werd 28 gram cannabis gevonden. Hij gaf toe dat hij de drugs net had gekocht van het duo op de bromfiets. De twee werden onderschept en gecontroleerd. Het ging over een 18-jarige jongeman die in het gezelschap was van een meisje van 15. Er werd ook een som geld aangetroffen.

450 gram

“Tijdens een huiszoeking werden op de slaapkamer van de jongeman nog 450 gram cannabis, twee precisieweegschalen, een hele voorraad zakjes, geld en drie grinders (een apparaat om wiet mee te vermalen, red.) gevonden”, aldus de politie. “Op vraag van het parket zijn deze spullen in beslag genomen.”

De jongeman werd zondag voor de onderzoeksrechter geleid en aangehouden.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio