Hardrockband Diablo Blvd. van Alex Agnew speelt vanavond laatste concert in Antwerpen

Hardrockband Diablo Blvd. van Alex Agnew speelt vanavond laatste concert in Antwerpen

Print

De Antwerpse hardrockgroep Diablo Blvd. speelt op vrijdagavond 7 december om 20.30 uur in de cd- en platenwinkel Rocking Bull op de Sint-Katelijnevest in Antwerpen zijn voorlaatste concert. Tickets zijn alleen te verkrijgen aan de balie van Rocking Bull. Maandag speelt de groep, met Alex Agnew als frontman, zijn laatste concert in de Ancienne Belgique (AB) in Brussel.

“Diablo Blvd. heeft al enkele concerten in onze winkel gespeeld”, zegt Luc Swaenen, uitbater van The Rocking Bull. “Ze zijn een van de weinigen uit de Belgische hardrock- en metalwereld die commercieel zijn doorgebroken. Hun jongste cd ‘Zero hour’ is zelfs uitgebracht door de Duitse platenmaatschappij Nuclear Blast, die de grootste is in dit genre.”

De plaat haalde in Vlaanderen de derde plaats van de Ultratop. Voorloper ‘Follow the deadlights’ bereikte de vijfde plaats.

In afscheidsinterviews benadrukken de leden van Diablo Blvd. dat ze onderling nog altijd goed overeenkomen, maar dat ze willen stoppen op een hoogtepunt. Alex Agnew wil zich meer concentreren op zijn comedyshows.

Tips om te Doen!