Koen Kennis drinkt nog vlug een “Helmut Latte” voor de werkdag

Foto: svw

Koen Kennis drinkt nog vlug een “Helmut Latte” voor de werkdag

Print
Antwerpen -

Schepen Koen Kennis begon zijn werkdag vrijdag met een koffie in Caffe Mundi, pal tegenover het tijdelijke stadhuis aan de Oude Beurs. Kennis kreeg er geen gewone koffie, wel een gratis “Helmut Latte”. Het gevolg van een uit de hand gelopen mopje van radiozender Qmusic.

“Een stomme verspreking op de radio wordt werkelijkheid”, zo liet Qmusic vrijdagmorgen weten. Toen Wim Oosterlinck de almond latte van Sam De Bruyn verbasterde naar Helmut Latte, ging de bal aan het rollen. “Morgenochtend trakteren we op gratis Helmut Lattes in Antwerpen! Helmut Lotti komt zelf mee barista spelen”, liet Oosterlinck donderdag weten.

“Ik vind het schitterend, een Helmut Latte. In West-Vlaanderen zeggen ze al Almond Lotti, van Almond Latte, tegen mij”, lachte Helmut. Vrijdagavond is Helmut Lotti voor de eerste keer te zien als coach van The Voice Senior naast Dana Winner, Walter Grootaers en Natalia op VTM.

 

 

Zo gezegd, zo gedaan. Rond 8u30 kwam Lotti aan, net op tijd om schepen Koen Kennis een ‘Helmut Latte’ aan te bieden. Caffe Mundi ligt namelijk pal tegenover het tijdelijke stadhuis, waar elke vrijdag het schepencollege plaatsvindt. Al van voor de verkiezingen kent de koffiebar een piek in bezoekers.

Lotti bracht ook een bezoek aan Bart De Wever en het schepencollege in het tijdelijke stadhuis:

Koen Kennis drinkt nog vlug een “Helmut Latte” voor de werkdag
Foto: rr

Fans van Helmut Lotti die geen koffie konden halen, duiden best 26 december met stip aan in hun agenda. Dan staat de zanger opnieuw in de Koningin Elisabethzaal met zijn “Soul Classics in Symphony” tour. Voor dat extra concert zijn nog tickets beschikbaar.

Koen Kennis drinkt nog vlug een “Helmut Latte” voor de werkdag
Foto: Qmusic
Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio