600 vierkante meter schaatsplezier

Foto: Jan Brys

600 vierkante meter schaatsplezier

Print
Kapellen -

Voor de 22ste keer al palmt een ijspiste het Kapelse Dorpsplein in. Nog tot 6 januari kan er worden geschaatst. Wintertuin Kapellen sluit af met Kapellen Klinkt.

Wintertuin Kapellen werd op gang geschoten door schaatscoryfee Katrien Pauwels die met haar dochters een openingsshow bracht. Iedereen kan er nu terecht voor schaatsplezier en allerlei randanimatie. Elke zondag is de piste van 11 tot 13u voorbehouden voor kinderen tot 6 jaar met hun ouders of grootouders. Kinderfeestjes op de ijspiste kunnen ook deze keer opnieuw. Voordeel is dat men niet hoeft aan te schuiven.

De organisatie heeft ook aan de 50-plussers gedacht. Zij kunnen elke maandag, dinsdag en donderdag van 11.30 tot 13u genieten van een rustige schaatsbeurt.

Schepen van Feestelijkheden An Stokmans (Open Vld) opende de ijspiste en sprak de hoop uit dat het recordaantal schaatsers van twee jaar geleden wordt verbeterd. Toen waren er 17.000 schaatsers. Vorig jaar waren er slechts 15.000 schaatsers, maar toen was de piste twee dagen gesloten door de hevige sneeuwval.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio