Radio Park FM veilt basketsloefkes Sam Gooris voor goed doel

Mike Ooye en Vince ’t Jolle, medewerker en directeur van Radio Park FM, voor het glazen huis bij het oud-gemeentehuis. Foto: Jan Brys

Radio Park FM veilt basketsloefkes Sam Gooris voor goed doel

Print
Brasschaat -

Radio Park FM bouwde voor het oud-gemeentehuis een glazen radiohuis. De radiomakers willen met allerlei acties geld inzamelen voor het goede doel. Vanaf zaterdagmiddag zendt de radio uit vanuit het glazen huis. Tussen 9 en 18u zijn de mensen van Radio Park FM er aanwezig. De goede doelen die werden uitgekozen zijn poezenasiel Catdet, het Vogelopvangcentrum Brasschaat-Kapellen en Huisdierenopvangcentrum Brasschaat. Dat laatste is nog in oprichting.

“De mensen kunnen een verzoeknummer aanvragen voor minimaal 2 euro. We organiseren ook een veiling met allerlei spullen van bekende Vlamingen. Zo zijn er de basketsloefkes van Sam Gooris. Wie gaat shoppen in de Brasschaatse winkels maakt kans op een tegoedbon voor een verzoeknummer. Er zullen ook BV’s op bezoek komen, zoals Véronique De Kock”, zegt Vince ’t Jolle, directeur van Radio Park FM.

Het glazen huis wordt zaterdag geopend in aanwezigheid van waarnemend burgemeester Philip Cools (N-VA). Dat gebeurt om 12u.

Het glazen huis blijft staan tot en met 23 december.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio