Man riskeert celstraf van achttien maanden voor verkrachting van vrouw in zijn woning

Foto: blg

Man riskeert celstraf van achttien maanden voor verkrachting van vrouw in zijn woning

Print
Duffel -

Een man uit Duffel hangt een celstraf van achttien maanden boven het hoofd voor de verkrachting van een vrouw in zijn woning.

De feiten speelden zich af op 28 oktober 2017. Toen was een vrouw en een vriend afgezakt naar de woning van de Duffelaar. Toen ze even later vertrokken, stelde de vrouw vast dat ze haar gsm was vergeten.

“Ze liep terug naar de woning om haar gsm op te halen, maar daar werd ze door de man vastgegrepen bij haar polsen en naar de slaapkamer getrokken. Hij trok zijn broek uit en probeerde hetzelfde te doen bij de vrouw, maar dat lukte niet. Uiteindelijk stak hij zijn hand in haar broek, en nam het hand van de vrouw vast en stak die in zijn broek. Hij dwong de vrouw ook tot orale seks”, klonk het bij het openbaar ministerie.

Een tijdje later kon de vrouw wegvluchten en vertelde haar vader was er was gebeurd. De Duffelaar zelf ontkende de feiten en zei dat alle seksuele handelingen met toestemming van de vrouw gebeurden. Het parket eiste achttien maanden cel met uitstel. Vonnis op 3 januari.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio