Iconische Coca Cola-kersttruck komt tweemaal naar Antwerpen

Nu Sinterklaas ons land is gepasseerd, is het aftellen naar Kerstmis echt begonnen. Dat zal je ook op televisie merken, want vanaf vrijdag 7 december komt de iconische cola-spot ‘Holidays are Coming’ terug. Dan begint de kersttruck van Coca Cola aan een tocht door België, met twee stops in Antwerpen. De frisdrankgigant zet dit jaar overigens hard in op aandacht voor het milieu.

De Coca-Cola kersttruck speelt niet alleen de hoofdrol in de tv-spot, maar brengt ook dit jaar de kerstmagie tot leven met een heuse kersttoer. Die start op vrijdag 7 december in Hasselt op de kerstmarkt Winterland, en houdt 22 keer halt in ons land. Fans in Antwerpen kunnen de truck tweemaal zien: in de Waagnatie bij The Beast (21 december van 16u tot 22u) en op Club Cabane Winter (29 december, 13u tot 19u).

Dit jaar kan je aan de kersttruck trouwens zelf voor nog wat extra sfeer zorgen door te recycleren. Voor elk leeg Coca-Colablikje of -flesje dat je deponeert in de feestelijke pmd-box, licht de Coca-Cola-kerstboom 20 seconden op. Zo wil Coca-Cola graag bijdragen aan het samenbrengen van mensen tijdens deze kerstperiode met daarbij de nodige zorg en aandacht voor het milieu.

De iconische ‘Holidays are Coming’ spot, voor het eerst uitgezonden in 1995, en de bijhorende track kregen een opfrisbeurt. Daarvoor werkte Coca-Cola samen met The Kingdom Choir (het Londens gospelkoor dat wereldwijde faam verwierf door zijn bijdrage aan de koninklijke bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle), met de Duitse zanger en rapper Namika en de Franse popster Camélia.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio