Naomi Campbell laat haar ware aard zien

Foto: *

Celebs

Naomi Campbell laat haar ware aard zien

Print
Naomi Campbell wordt vaak omschreven als een van de grootste diva's die de modewereld rijk is, maar wie is ze echt? Daar wil het topmodel zelf een antwoord op geven en daarom start ze op YouTube met de reeks 'Being Naomi'. Zo wil ze onder meer jonge vrouwen inspireren.

Op 48-jarige leeftijd vond Naomi Campbell dat de tijd rijp was om meer van zichzelf te laten zien en vooral een betere kant. Het supermodel heeft namelijk geen al te best imago. Zo zou ze nogal wat divagedrag tentoon spreiden, moest ze ooit getuigen op een proces omdat ze een 'bloeddiamant' van een Afrikaanse dictator had gekregen en ging ze op de vuist met haar chauffeur en een cameraman. 

Op Instagram wil Campbell via de reeks 'Being Naomi' tonen dat ze voor meer staat dan dat en wil ze ook jonge vrouwen inspireren. "Ik heb besloten dat ik meer van mezelf wilde delen. Je krijgt me als een echte mens te zien en de dingen die veel voor me betekenen. Het heeft lang geduurd om tot op dit punt te komen omdat ik bang was om te tonen wat ik echt voelde", klinkt het in het eerste filmpje. "Ik wil met de wereld delen wat ik allemaal heb geleerd. Het heeft geen zin om dat allemaal voor mezelf te houden."

Een tweede filmpje dat al verscheen is opgedragen aan Nelson Mandela. Daarin doet ze uit de doeken waarom ze zo dol was op de voormalige Zuid-Afrikaanse president.

—————————————————————————————————————————————

Naomi Campbell - Victoria's Secret Compilatie uit 2016

Naomi Campbell valt cameraman aan

NIET TE MISSEN