Na de vele bekende liefjes: “Leonardo DiCaprio is klaar om zich te settelen”

Foto: IG

Celebs

Na de vele bekende liefjes: “Leonardo DiCaprio is klaar om zich te settelen”

Print

Van Gisele Bündchen tot Bar Refaeli: zij en veel meer modellen zagen hun relatie met Leonardo DiCaprio (44) op de klippen lopen. Maar nu zou de Amerikaanse acteur in Camila Morrone (21) de ware gevonden hebben en zelfs van plan zijn om binnenkort met haar te trouwen.

Camila Morrone is een Argentijns-Amerikaans model en mag stiefvader zeggen tegen acteur Al Pacino. Ze vormt bijna een jaar een koppel met Dicaprio. De eerste verjaardag van hun relatie zal volgens bronnen in het Amerikaanse entertainmentblad Us Weekly heel speciaal gevierd worden met... een verlovingsring.

“Iedereen zegt dat ze binnenkort gaan trouwen”, klinkt het. Vorige zomer dook al een gerucht op dat het goed gaat met de twee en dat DiCaprio tegenwoordig geen rokkenjager meer is. “Hij is klaar om zich te settelen en voor kinderen”, zei een ingewijde toen aan datzelfde Us Weekly.

In andere bladen wordt ook volop gespeculeerd over een mogelijk huwelijk, maar is er één belangrijk punt dat twijfel veroorzaakt. Morrone was twee weken geleden immers niet aanwezig op het verjaardagsfeestje van DiCaprio in Beverly Hills. De twee zijn later wel samen gesignaleerd in de buurt van een pizzarestaurant, maar dat is volgens lifestylesite The Cut allesbehalve een indicatie dat ze binnenkort in het huwelijksbootje stappen.

NIET TE MISSEN