Het slechte gebit van Karl Lagerfeld baart fans zorgen

Mode

Het slechte gebit van Karl Lagerfeld baart fans zorgen

Print

Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld mocht vorige week officieel de kerstlichtjes, die hij heeft ontworpen voor de Parijse Champs-Élysées, zelf aansteken. Tijdens het evenement lachte de designer meermaals zijn tanden bloot. Sindsdien zijn veel fans bezorgd om hem: zijn gebit is momenteel immers in heel slechte staat.

Een lachende Karl Lagerfeld in het openbaar: het is een zeldzaam gegeven. Maar in Parijs was er constant een brede glimlach op het gezicht van de couturier te zien. Daardoor werd zijn gebit ontbloot, dat er niet zo goed uitziet. Keizer Karl mist een tand en enkele andere tanden zien er zwaar gehavend uit. Volgens fans op sociale media kan het contrast tussen zijn gebit en zijn onberispelijke outfits niet groter zijn. (Lees verder onder de tweets)

Een woordvoerder van de modeontwerper heeft intussen op de bezorgdheid en de verontwaardiging gereageerd in een reactie aan de Britse krant The Daily Mail. Lagerfeld zou momenteel een tandheelkundige behandeling aan het ondergaan zijn om een beter gebit te krijgen.

Het slechte gebit van Karl Lagerfeld baart fans zorgen
Foto: Photo News

Ironisch genoeg deed de ontwerper in april van dit jaar nog een opmerkelijke uitspraak over het gebit van mannelijke modellen in Numero magazine. Hij vindt dat velen onder hen hun tanden niet goed genoeg verzorgen. “Om eerlijk te zijn, hebben ze gewoon een goede tandarts nodig”, klonk het toen.

NIET TE MISSEN