Het dochtertje van Khloé Kardashian heeft haar eerste woordje gezegd, maar dat zint de realityster niet

Foto: Isopix

Celebs

Het dochtertje van Khloé Kardashian heeft haar eerste woordje gezegd, maar dat zint de realityster niet

Print
Het dochtertje van Khloé Kardashian heeft voor het eerst gesproken, maar haar eerste woordje is blijkbaar niet meteen wat haar moeder verwachtte. Dat blijkt uit de reactie van de realityster die ervan overtuigd is dat True eigenlijk gewoon 'mama' bedoelde.

Op haar blog deelt Khloé Kardashian vaak nieuwtjes over haar leven als mama, en dat is niet anders in haar meest recente blogpost. Daarin vertelt de realityster over het allereerste woordje van baby True, die nu zeven maanden oud is. Echt tevreden met de woordkeuze van haar dochter is Khloé blijkbaar niet echt.

Dat kan althans afgeleid worden uit haar reactie: "Ik kan niet geloven dat mijn baby zeven maanden oud is. True heeft nu drie tanden en het ziet ernaaruit dat ze heel binnenkort zal beginnen te kruipen. Ze heeft voortdurend een glimlach op het gezicht, maar ik slaag er niet in om haar hard te laten lachen tenzij ik haar kietel. Misschien ben ik gewoon niet grappig. LOL. Ze zegt overigens ook 'dada' maar volgens mij bedoelt ze 'mama'."

Dat de ode aan haar vader niet meteen in goeie aarde valt bij Khloé, kan misschien voortvloeien uit het feit dat Tristan Thompson de realityster meermaals bedrogen heeft tijdens hun relatie én haar zwangerschap. Desondanks verbrak ze de relatie niet. Wel gaf ze al meermaals publiekelijk aan hoe moeilijk dat bedrog voor haar te aanvaarden is.

LEES OOK. LEES OOK. Khloé Kardashian over hoe moeilijk het is na het bedrog van haar vriend

 

 

NIET TE MISSEN