Katie Holmes plant droomhuwelijk in Parijs

Foto: Photo news

Celebs

Katie Holmes plant droomhuwelijk in Parijs

Print
Enkele weken geleden bereikten de geruchten over de mogelijke verloving van Katie Holmes met Jamie Foxx een hoogtepunt toen de actrice met een diamanten ring om haar vinger gefotografeerd werd. Volgens een anonieme bron zou het koppel een winterbruiloft in Parijs plannen.

Katie Holmes (39) en Jamie Foxx (50) zijn druk in de weer met het plannen van een winterbruiloft in Parijs. Dat beweert althans Radar Online. Volgens de nieuwssite wil de actrice een huwelijk niet langer uitstellen en kiest ze voor een bijzondere reden voor Parijs. "Katie dringt al lang aan om te trouwen met Jamie, en nu heeft ze duidelijk gesteld waar en wanneer ze in het huwelijksbootje wil stappen," beweert een insider op de nieuwssite.

"Ze wil dolgraag trouwen in Parijs en daar heeft ze een speciale reden voor. In deze stad maakte het koppel hun relatie voor het eerst publiek nadat ze jarenlang in het geheim samen waren." Het nieuws over een nakend huwelijk volgt enkele weken nadat de geruchtenmolen over een verloving op volle toeren draaide. Katie Holmes werd immers gespot met een diamanten ring aan haar vinger, die daarna op mysterieuze manier opnieuw verdween.

Jamie Foxx en Katie Holmes vormen al vijf jaar een koppel. Voor de actrice zou dit een tweede huwelijk zijn. Eerder was ze getrouwd met Tom Cruise, met wie ze ook een tienerdochter deelt.

 

NIET TE MISSEN