© Instagram

Modelabel van Stromae pakt uit met 'lelijke' kersttrui

Samen met zijn broer Luc Junior Tam en zijn vrouw Coralie Barbier lanceert Stromae een capsulecollectie voor kerst. En natuurlijk mocht een 'lelijke' kersttrui daarin niet ontbreken.

flb

Nog sokken nodig om onder de kerstboom te leggen of een typische kersttrui om de feestdagen mee in te gaan? Bij het Belgische label Mosaert, dat gerund wordt door Stromae, zijn broer en zijn vrouw, brengen ze net voor de kerstperiode een capsulecollectie uit. Het gaat om een trui in twee verschillende kleuren en een paar sokken. De stuks zijn beperkt: er zullen maar veertig truien beschikbaar zijn en honderd paar sokken. Met daarop regenbogen en hertjes, jawel.

Dat er maar zoveel stuks verkrijgbaar zullen zijn, heeft te maken met het feit dat ze gemaakt worden met de overschotten van de vorige collectie van Mosaert. "We hebben gekozen voor kleuren die wat afwijken van het klassieke kerstgamma. We wilden iets maken dat je het hele jaar kunt dragen, maar dan wel met een knipoog naar de feestdagen", zegt Coralie Barbier in een reactie aan La Dernière Heure.

De kledingstukken zijn vanaf 28 november om 17 uur verkrijgbaar via de webshop van het label of in de pop-upstore die tussen 14 en 16 december de deuren opent aan het Stefaniaplein in Brussel.

NIET TE MISSEN