Celebs

Melania Trump hult Witte Huis in kerstdecoratie, maar krijgt kritiek

Print
Zoals de traditie het voorschrijft zorgt de first lady elk jaar voor de kerstdecoratie in het Witte Huis. Benieuwd hoe Melania Trump het er vanaf bracht? Ze deelde een filmpje van het resultaat, maar al snel merkten enkele kijkers een gelijkenis op tussen haar rode kerstbomen en de populaire serie 'The Handmaid's Tale'. Ze krijgt ook kritiek op de volgens sommigen te overdadige versieringen.

Als je aan een kerstboom denkt, dan is wat in je hoofd opduikt in alle waarschijnlijkheid een sappige, groene boom. Nou, daar had Melania Trump duidelijk een ander idee over. In het Witte Huis staan namelijk bloedrode exemplaren te pronken. Dat blijkt uit een filmpje dat ze deelde. We zien haar in het begin enkele schetsen bekijken en vervolgens zien we haar door een hal lopen tussen de rode kerstbomen.

Die bomen waren al helemaal niet aan de aandacht ontsnapt van heel wat kijkers. Al snel circuleerden op Twitter vergelijkingen met 'The Handmaid's Tale'. De kleur van de bomen doet nogal denken aan de rode gewaden die de vrouwen in de serie moeten dragen en die uitgegroeid zijn tot een van de symbolen van het wereldwijde protest van vrouwen voor meer gelijkheid. Een stiekeme daad van rebellie of een pijnlijk toeval? 

 

NIET TE MISSEN