'Vermoeide' Meghan Markle zegt reis naar Zambia af

Foto: Isopix

Celebs

'Vermoeide' Meghan Markle zegt reis naar Zambia af

Print
Prins Harry is naar Zambia vertrokken, zij het zonder zijn vrouw Meghan Markle aan zijn zijde. Zij blijft liever in Londen om tijd door te brengen met haar familie. Volgens een bron binnen de paleismuren zou de hertogin ook te vermoeid zijn.

Op 27 november 2017 kondigden prins Harry en Meghan Markle hun verloving aan. Die verjaardag zal Harry echter op zijn eentje moeten vieren, want hij is naar Zambia vertrokken terwijl Meghan is thuisgebleven. Hij zal er onder meer een eerbetoon brengen aan de soldaten van het Afrikaanse land die hebben meegevochten in de Eerste en Tweede Wereldoorlog. 

De hertogin van Sussex zou te vermoeid zijn om mee te reizen, maar dat is niet de enige reden, vertelt een insider aan de Britse krant The Daily Mail. "Ze is niet alleen te moe, het lijkt haar ook niet verstandig om naar een gebied te reizen waar het risico op besmetting met het zikavirus mogelijk is", klinkt het. Het zikavirus is gevaarlijk voor zwangere vrouwen, want het ongeboren kind kan zo een hersenafwijking oplopen.

Daarnaast zou ook haar mama Doria Ragland naar Londen afreizen om tijd door te brengen met haar dochter. Lang zal ze haar man echter niet moeten missen, want zijn staatsbezoek aan Zambia zal maar twee dagen duren. 

 

NIET TE MISSEN