Kim Kardashian over haar eerste huwelijk: “Ik was onder invloed van xtc”

Celebs

Kim Kardashian over haar eerste huwelijk: “Ik was onder invloed van xtc”

Print
De Amerikaanse realityster Kim Kardashian heeft in een nieuwe aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ enkele opvallende ontboezemingen gedaan. De 38-jarige brunette zat blijkbaar aan de drugs toen ze voor het eerst trouwde, en ook toen ze haar beroemde sekstape opnam.

Kim Kardashian heeft een wild drugsverleden, dat zegt ze in een de nieuwste aflevering van haar realityshow aan haar ex-schoonbroer Scott Disick en haar halfzus Kendall Jenner. “De eerste keer dat ik trouwde, was ik onder invloed van xtc”, biecht ze op over haar huwelijk in het jaar 2000 met muziekproducent Damon Thomas.

Sekstape

Daar bleef het niet bij voor de ster, die momenteel getrouwd is met rapper Kanye West. “Ik heb nog eens xtc genomen en dan maakte ik een sekstape. Mijn onderkaak was continu aan het beven. Er kwamen alleen maar nare dingen van”, zegt ze over de video uit 2003 waarin ze stomende seks heeft met zanger Ray J. Vier jaar later werd de tape verspreid en was Kardashian op slag wereldberoemd.

Kim Kardashian en Damon Thomas (links)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CaribbeanFever (@caribbeanfever) on

Jenner kan haar oren bijna niet geloven als ze de wilde verhalen over haar oudere halfzus hoort. “Ja, ik ben absoluut door een wilde fase gegaan in mijn late tienerjaren, maar zo ben ik nu niet meer. Let wel: ik maak wel nog plezier. Ik ben altijd in de stemming voor een feestje”, voegt Kardashian, die vandaag nauwelijks alcohol drinkt, eraan toe.

NIET TE MISSEN