Antwerp gelijk en Beerschot Wilrijk won, maar zo deden de andere Antwerpse ploegen het dit weekend

Dat Antwerp 0-0 gelijk speelde tegen AA Gent, wist u ongetwijfeld al. De wedstrijd zondag leverde heel wat voer voor discussie op, door het meermaals tussenkomen van de VAR. Hierboven kan u nogmaals die samenvatting bekijken. Dat Beerschot Wilrijk met 3-2 won van OHL, had u ongetwijfeld ook al opgevangen. Maar hoe deden de andere Antwerpse ploegen het dit weekend? Dat leest en ziet u hier!

jtp

Eerste Amateur: Rupel Boom blijft steken op 0-0

0-0 werd het in Boom. Rupel Boom en Dessel Sport maakten er geen goede wedstrijd van. Veel kansen waren er ook niet, de beste kansen waren voor de bezoekers. Rupel Boom blijft in de middenmoot hangen. Volgende week moet Rupel Boom aan de bak tegen Lierse Kempenzonen en hun ex-trainers.

LEES OOK: Matig Rupel Boom blij met punt tegen Dessel: “We kwamen nooit in ons normale spel” (+)

Tweede Amateur B: gelijkspel bij City Pirates

In de Tweede Amateurklasse B stonden de City Pirates voor een belangrijk duel. De Piraten stonden met 8 punten uit 12 wedstrijden op twee na laatste en op gelijke hoogte met het Limburgse Spouwen-Mopertingen, de tegenstander afgelopen weekend. Het werd 2-2 na een felbevochten wedstrijd, met vier knappe goals.

LEES OOK: City Pirates sleept met tien man punt uit de brand: “Geloof in de ommekeer blijft groot” (+)

Tweede Amateur B: Cappellen scoort er vier

In de tweede amateurliga van het voetbal won Cappellen met duidelijke 1-4 cijfers van Temse. Alle doelpunten van Cappellen vielen in de tweede helft. De ploeg verlaat nu echt wel de gevarenzone onderin. Het was de derde zege van het seizoen, na eerdere overwinningen tegen Hamme en Sint-Niklaas.

LEES OOK: “Hopelijk is de ban eindelijk gebroken” (+)

Proximus League: spannende zege Beerschot Wilrijk

Beerschot Wilrijk won verdiend, maar maakte het zichzelf weer onnodig moeilijk tegen OHL. Het werd 3-2 na een spannende wedstrijd. Dankzij de drie punten komen de Mannekes wel alleen aan de leiding van de tweede periode.

LEES OOK: ANALYSE. Absurd dat Beerschot Wilrijk in slotfase nog begon te bibberen (+)

MEER OVER K Rupel Boom FC

Meer voetbalnieuws