© svh

Brouwerij Het Anker lanceert webshop

De Mechelse Brouwerij Het Anker begint een eigen webshop. Je zal er geen bier of whisky kunnen kopen, maar wel tal van andere artikelen. De brouwerij werkt voor de webshop samen met het Mechelse bedrijf ShopWeDo.

Stijn Van de Sande

Op de gloednieuwe webshop van brouwerij Het Anker vind je momenteel een veertigtal artikelen. Gaande van glazen en flesopeners tot wieleroutfits en zwembanden. “We kregen geregeld vragen van liefhebbers wereldwijd om allerlei producten op te sturen”, zegt marketingverantwoordelijke Zjef De Loose. “Met de webshop bieden we daar een antwoord op. Net op tijd voor de feestdagen. Voor het voorbereiden, inpakken en versturen van de bestellingen werken we overigens samen met het Mechelse bedrijf ShopWeDo.”

“In de toekomst willen we graag meer mogelijkheden toevoegen. Zo bekijken we of het mogelijk is om glazen en geschenkartikelen te personaliseren”, klinkt het. “En we praten ook met ECOkoeriers om de leveringen in Mechelen met de fiets te laten plaatsvinden.”

Bier en whisky verkoop Het Anker op dit moment niet online. “En daar hebben we een goede reden voor”, zegt De Loose. “Wij zijn ervan overtuigd dat onze dranken mensen kunnen samenbrengen. Stap dus liever je lokale horecazaak of winkel binnen en vraag naar onze bieren en whisky’s bij de medewerkers. Zij helpen je graag verder en kunnen vaak ook persoonlijke tips geven. Op onze website vind je een handige tool om een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden”, geeft de De Loose nog mee.

Wie de artikelen in de webshop voor 22u bestelt, heeft ze de dag erop in huis. Meer informatie vindt u op deze website.

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio